Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Termékleírás
Garmin Garmin Quatix 3 sport karóra adatai:
  • Rozsdamentes EXO antenna GPS és GLONASS vétellel
  • Navigációs funkciók: 3 tengelyű iránytű, magasságmérő, barométer, TracBack® és Sight ‘N Go tájoló
  • Könnyen használható hajós alkalmazások helyi ár/apály adatokkal, vitorlás funkciókkal, halász/vadász adatbázissal, horgonycsúszás-riasztással, ébresztővel és egyebekkel
  • Multisport funkciók futáshoz, túrázáshoz, úszáshoz és egyéb sportokhoz
  • Tevékenységkövető , mely számolja a lépéseket, elégetett kalóriát és megmászott emeleteket


A Garmin Garmin Quatix 3 sport karóra a vízre termett. Fontos hajózási-, horgász- és vitorlás funkció ival, különleges megjelenésével tekintélyt parancsol még a szárazföldön is. Több, mint egy óra, ez egy hordható műszer, mely az adatokat az arra alkalmas hajózási rendszerekből fogadja. Ez az okosóra számos horgászfunkciót biztosít, verseny időmérő t, startvonal és takkolási segédlet et nyújt, továbbá jelzi az esetleges horgonycsúszást. Okos értesítéseket továbbít telefonjáról (hívások, üzenetek, értesítések) és akár a FUSION® hangrendszer ét is vezérelheti vele. Mindezeken felül tevékenységkövető, multisport karóra és hasznos segédeszköz túrázáskor, kiránduláskor vagy úszásnál.

Vízre tervezték, de a szárazföldön is megállja a helyét
A quatix 3 védelmet nyújtó, rozsdamentes acél EXO keret e nem csak jól néz ki, de funkciója is van. Ebben található a beépített nagy érzékenységű GPS és GLONASS antenna, valamint ez öleli körül a napfénynél is olvasható, nagy felbontású, LED megvilágítású Garmin Chroma Display képernyőt, mely bármilyen fényviszonyok között nagyszerű leolvashatóságot biztosít. Vízhatlan akár 100 méteres mélységig, akkumulátora pedig akár 20 órán át is kitart GPS használata mellett, 50 órán át UltraTrac mód ban vagy 6 héten át óraként (beállítás függvényében).

Előre betöltött hajós funkciók
Több, mint egy egyszerű óra, ez egy hordozható, NMEA 2000® adatokat közvetítő műszer. Egy gyors pillantással leolvashatja a sebesség ét, vízmélység et, hőmérséklet et vagy a széladatok at. Okostelefonján keresztül naprakész ár/apály adatok at is letölthet, melyeket az óra megjelenít. A különálló MOB ( ember a vízben ) gomb bal a felhasználó gyorsan eltárolhatja a helyet, melyre azonnal el is indíthatja a navigációt. Előre betöltött hajós stílusú óraszámlapjaival személyre szabhatja a megjelenését.

Horgásszon tavakban a quatix 3 órával
Útvonalakat, útpontokat és tölthet a Garmin Garmin Quatix 3 sport karóra -ba. GPS és GLONASS műholdvételével gyorsan és pontosan eltárolhat helyeket, melyekre később visszanavigálhat. A quatix 3 automatikusan rögzíti a nyomvonalat , melyen vissza is tudja vezetni a kiindulási helyére. Lehetséges továbbá tájolóként is használni a Sight ‘N Go navigációs funkció val. Válasszon ki egy pontot a távolban és a quatix 3 az útvonalon tartja. Kifejezetten hasznos lehet ez a kajakosoknak és kenusoknak. Túrái során a halász/vadász és a napkelte, napnyugta adatok további segítséget nyújtanak.

Horgászat a nyílt vízen a quatix 3-mal
A sósvízi horgászok értékelik a számukra készített funkciókat. A navigációs és a MOB funkción kívül a quatix 3 képes fogadni az NMEA 2000 adatfolyamot, így mutatja a mélységet, sebességet, vízhőmérsékletet és egyéb, fontos információkat, rögtön a csuklóján. A beépített nyomásmérő követi a légnyomásváltozást, így megjósolható a várható időjárásváltozás. Okostelefonján keresztül a területi ár/apály adatokat is letöltheti.

Hajózás a quatix 3-mal
A Garmin Garmin Quatix 3 sport karóra- val a csuklóján jobban irányíthatja hajóját és pontosabb helyzetismerete lesz. Az NMEA 2000 adatokon túl beállíthat horgonycsúszás riasztás t, így a hajó sodródásakor az óra jelez . Ébresztő és horgonykötélhossz számító alkalmazás a is hasznos segítség a fedélzeten. Ha bármi történne a hajó navigációs rendszerével, másodlagos készüléknek is kiváló eszköz.

Vitorlázás a quatix 3-mal
Ha versenyez, számos fontos, vitorlás adatot láthat az óráján. A virtuális startvonal felállításával (2 GPS pozíció megadása szükséges) a quatix 3 kiszámítja a távolság ot és hátralevő idő t a startvonalig. A visszaszámláló és a virtuális startvonal ismeretében a quatix 3 megmutatja az ideális sebességet . A nagy számok és az adatok segítenek a kapitánynak, hogy a legnagyobb sebességgel és a legideálisabb időben léphesse át a startvonalat. Ha elindult a verseny, a takkolási segéd megmutatja, hogy a szél alatt vagy felett van az optimális takkolási szög ismeretében. A takkolási segéd használatával egy sokkal hatékonyabb, élvezetesebb vitorlázás érhető el.

Irányítsa a szórakoztatórendszerét bárhonnan a fedélzeten
Ez a nagyszerű óra távvezérlő funkciókkal is rendelkezik. Töltse le a Connect IQ áruház ból az ingyenes alkalmazást, hogy vezérelhesse a FUSION hangrendszerét bárhonnan a hajóról (hangerő állítása, számok közötti léptetés). Ehhez szükséges egy 2014-es vagy újabb GPSMAP® chartplotter, mely FUSION-Link kapcsolatban van a FUSION hangrendszerével. Lehetséges a VIRB® XE akciókamera és a telefonja zenelejátszójának irányítása is.

Fejlett fitnesz adatok
A Garmin Garmin Quatix 3 sport karóra számos edzőfunkció t biztosít, mely megmutatja állapotát és erőnlétét. Az első, a VO2 Max becslő funkció . Ha szívritmus érzékelővel használja, a fēnix 3 összesíti az adatokat, például a futási sebességet, szívritmust, mely segítségével képes megbecsülni a szervezete által percenként maximálisan felhasznált oxigén mennyiségét. Kövesse figyelemmel fejlődése során a VO2 Max értékét és így láthatja, hogy nő erőnléte, melyet összehasonlíthat a hasonló edzettségi szintű felhasználókkal. Az egyéb fitnesz információk között megtalálható a regenerálódási tanácsadó , valamint a Verseny Előrejelző is. Ez képes megmutatni, hogy a VO2 Max értéke alapján megközelítőleg mennyi idő alatt tud lefutni adott hosszúságú versenyt.

Futási dinamika funkció
A quatix 3 tartalmazza a Garmin futási információs rendszerét, mely adatokat több érzékelő használatával számít ki. Ha a HRM-Run pántot használja, a fēnix 3 továbbítja az ütemet, függőleges oszcillációt és talajérintési időt . Ezek az adatok együttesen jelentik a futási dinamikát, melyek befolyásolják a futási hatékonyságát.

Úszási üzemmód
A quatix 3 nem csak futásra használható, hanem például úszásedzései során is segíti. A Garmin Swim úszási funkció it kölcsönvéve, a quatix 3 rögzíti a távolságot, ütemet, csapásszámot és egyéb adatokat. Csak mondja meg a quatix 3-nak a medence hosszát és kezdje meg az edzést.

Navigáljon!
Nincs még egy olyan GPS és ABC ( magasságmérő, barométer és iránytű ) karóra, mely tartalmazná mindazt az edzési funkciót és GPS technológiát, mint a quatix 3. Átfogó navigációs és nyomvonal rögzítési funkciói segítenek, ha letér a jelölt útvonalról. Beépített érzékelői irány, magasság és időjárásváltozási információkat biztosítanak.
GPS nyomvonalat rögzít útja során, valamint megjelölheti a fontos helyeket, úgymint a start/cél helyszíne, ellenőrzőpontok, sátorhely vagy a járműve parkolóhelye . A quatix 3 képes útpontokból összeállított útvonalon történő navigációra, akár 1000 útpont és 10000 nyomvonalpont tárolására.
Tervezzen utazásokat és ossza meg kalandjait családjával, barátaival a BaseCamp segítségével . A fēnix ANT+ és Bluetooth® Smart képességekkel is rendelkezik, így vezeték nélkül is továbbíthatja a helyeket, útvonalakat vagy geoládákat.

Magasságmérő, Barométer, Iránytű
A quatix 3 ABC érzékelőket tartalmaz, melyek valós idejű információt adnak. A beépített magasságmérő mutatja a magasságát és pontosan követi az emelkedést és süllyedést, míg a barométer segítségével megbecsülhető a várható időjárás. A 3 tengelyű iránytű akkor is mutatja az irányt, ha éppen nem mozog.
A quatix 3 automatikusan kalibrálja az ABC érzékelőket a GPS segítségével, mely a pontos, az aktuális időzónának megfelelő órát is biztosítja. A zavarmentes hőmérsékleti adatokhoz használja az opcionális tempe külső hőmérséklet jeladó t.

Connect IQ
A quatix 3 a Connect IQ felületet használja, így számos speciális alkalmazás, widget vagy egyedi számlap tölthető le hozzá, így téve még okosabbá ezt a Garmin okosórát.

Maradjon kapcsolódva
Okos Értesítéseinek köszönhetően nem marad le az e-mail vagy a szöveges üzenetek ről, értesítésekről, melyeket az órán láthat akkor is, ha a telefonja a táskájában van. A quatix 3 vezeték nélkül fogadja a jeleket az arra alkalmas iPhone® 4s (vagy újabb) vagy Android okostelefonról, és jelzi, ha üzenete érkezett, megmutatva azt a saját kiejlzőjén. Így is ismerheti: Quatix3
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^