Casio PRW-1300

Casio PRW-1300

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2017. 02. 02.): 91 190 Ft

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
Compass - digitális iránytő
Megjelenik egy szimulált iránytő. melyről leolvasható az északi irány valamint a további főégtájak.
A kijelzőről leolvasható az északi iránytól való eltérés fokokban kifejezve. az óra járásával megegyezően számolva. A mért adatok a gombnyomástól kezdve 20 másodpercig folyamatosan leolvashatók.
Mérési tartomány: 0°-tól 359°-ig
Mérési egység: 1°
Barometer - légnyomásmérő
Az órába szerelt precíz nyomás érzékelő szenzor. megméri a légnyomást. A kijelzőről leolvasható a mért légnyomás értéke. valamint a légnyomás grafikon. Ebből következtethet az időjárás változására.
Mérési tartomány: 260 hPa-tól 1100 hPa-ig
Mérési egység: 1 hPa
Altimeter - magasságmérő
Az óra a légnyomás alapján próbálja meghatározni a tengerszint feletti magasságot. Az óra a betáplált ISA ( International Standard Atmosphere ) adatokat használja. de szükség szerint viszonyítási magasságot is beállíthat. a pontosabb mérés elérése érdekében.
Mérési tartomány : -700 m-től 10.000m-ig
Mérési egység : 5 méter
Az óra a memóriájában automatikusan tárolhatja a mért magasság adatokat. Innen visszakereshető a mérés napja. a mérés kezdete. a kezdeti magasság. a periódikusan rögzített magasság adatok. a befejezés napja. ideje. magassága. További adatok is visszakereshetők az utolsó túrára vonatkozóan: relatív magasságváltozás. teljes emelkedés. teljes süllyedés. maximális magasság. legalacsonyabb magasság. Ezen felül az óra rögzíti az összes túrára vonatkozó kiemelkedő magasság adatokat : összesített emelkedés. összesített süllyedés. maximális magasság. legalacsonyabb magasság.
Összesített emelkedés és süllyedés számláló
Az óra kiszámolja. hogy a túrák alkalmával mennyit ment fölfelé és lefele . hány métert kaptatott összesen felfele. összesen lefele.
Thermometer - hőmérő
Az órába szerelt hőérzékelő akár a levegő akár a víz hőmérsékletének a meghatározására használható.
Mérési tartomány : -10 °C-tól 60 °C-ig
Mérési egység : 0.1 °C
Világidő
Az Föld 29 időzónája automatikusan lekérhető a városkódok segítségével.
1/100 stopper részidővel
A mérési egység 1/100 másodperc. a maximális mérési idő 10 óra. Hangjelzés nyugtázza az indítási és a leállítási mőveletet.
Visszaszámláló riasztás
Maximum 24 óra visszaszámlálandó időtartam. A nulla elérésekor az óra hanggal jelez. Automatikus ismétlés is bekapcsolható. ekkor a nulla elérésekor a visszaszámlálás újból indul. Figyelmeztető hangjelzéseket is bekapcsolhat. ekkor az óra 10. 5. 4. 3. 2. 1 perc elérésekor valamint az utolsó percben 50. 40. 30. 20. 10. 5. 4. 3. 2. 1 másodperc elérésekor hanggal jelez.
5 egymástól független napi ébresztés
Az órába 5 egymástól független ébresztési időpontot állíthat be. Az ébresztési időpont elérésekor az óra 10 másodpercig jelez. Órajelzés is bekapcsolható.
Teljesen automatikus naptár
Az óra teljesen automatikusan lépteti a naptárt a hónapoknak. az éveknek és a szökőéveknek megfelelően.
Rádiójel vezérelt - atompontos - mőködés
A németországi braunschweigben található atomóra jeleit a Frankfurt melletti Mainflingenből sugározzák. Ezt az atompontos jelet vagy az angliai. amerikai. japán atomórák jeleit veszi az óra és automatikusan hozzájuk pontosítja magát. A pontosító jelvétel automatikusan éjszaka történik. de Ön bármikor kérhet pontosító jelvételt.
Teljesen automatikus háttérvilágítás
Ha az órát a szeme felé fordítja automatikusan bekapcsolja a háttérvilágítást ( EL- Electro Luminescent ). de csak sötétben. hogy ne terhelje feleslegesen az akkumulátort.
Edzett kristályüveg
A keméyített. edzett kristályüveg kevésbé karcolódik.
10 BAR fokozottan vízálló
Az óra 10BAR nyomásig ellenáll a víz nyomásának. Úszni. fürdeni nyugodtan lehet az órában. de kemény vizisportokhoz ( jet-bike. jet-ski. vizisí ) nem ajánlott.
TOUGH SOLAR
Az óra fényenergiával mőködik. sohase kell benne elemet cserélni. Egy teljes feltöltéssel kb. 6 hónapig mőködik akár korom sötétben is.
Akkumulátor töltöttség jelzés
Leolvasható a kijelzőről az akkumulátor töltöttségi szintje. Figyelmeztető jelzést küld. ha a tárolt energia lecsökken. Ilyenkor ajánlott sürgősen fényre helyezni az órát ( akár természetes akár mesterséges fénnyel tölthető ).
Pontosság
Az óra megengedett eltérése normál hőmérsékleten +/- 15 másodperc havonta. ha nincs pontosító rádiójel vétel.
Ha típus számban T szerepel a csat(szíj) antialergén titánból készült
Méretek:
56.9mm x 47.4mm x 11.5mm ( MxSZxV )
Súly:
PRW-1300: 60 gramm
PRW-1300T: 97 gramm Így is ismerheti: PRW 1300, PRW1300
Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^