Garmin Fenix 7X Sapphire Solar (010-02541-11/15/19/23/27)

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar (010-02541-11/15/19/23/27)

341 900 Ft-tól 5 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
 

Garmin fenix 7X Sapphire Solar Carbon Grey pulzusmérő óra

341 900 Ft
Ingyenes kiszállítás
Részletek a boltban
irány a bolt »
fittsport.com
 

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Carbon Szürke DLC Titánium/Fekete szíj (010-02541-11)

További 1 ajánlat Ajánlatok elrejtése
379 900 Ft
Ingyenes kiszállítás
Részletek a boltban
irány a bolt »
gps.hu
 

Garmin fenix 7X Sapphire Okosóra, ásványkék, fehér szilikon szíjjal (010-02541-15)

Szurkolj velünk. EB ajánlatok. Ez ennyi.

379 989 Ft
+ 1 490 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
euronics.hu

További ajánlataink

 

Garmin fenix 7X Sapphire Solar Carbon Grey pulzusmérő óra (SIAGARZEG0220)

OnlinePénztárca kedvezmény, díjmentes részletfizetés!

349 900 Ft
Ingyenes kiszállítás
Részletek a boltban
irány a bolt »
kontaktor.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 341 900 Ft

Termékleírás
Gyártó: Garmin
Modell: Fenix 7X Sapphire Solar (010-02541-11/15/19/23/27)


Leírás:

A Garmin fenix 7X Sapphire Solar okosóra a sport- és kültéri termékeink legjobb tulajdonságait ötvözi a csúcskialakítással, a tartóssággal és a tartóssággal. Ennek a kombinációnak köszönhetően az óra igényes körülmények között és normál, mindennapi viselet mellett is használható. Az egyedülálló Power Sapphire óraüveg ™ lehetővé teszi, hogy az óra akkumulátorát a napsugaraktól töltse, és így hosszabb akkumulátor-élettartamot biztosít töltésenként.

Megnövelt akkumulátor-élettartam a hibrid napelemes töltésnek köszönhetően.

Egész napos pulzusmérés1 és vér oxigénellátás2.
Előre betöltött topográfiai térképek Wi-Fi frissítésekkel.
Zenelejátszó streaming zenei szolgáltatások támogatásával.
Integrált, nagy teljesítményű, hosszú élettartamú LED-es zseblámpa.
Nagyon jó kitartás akár 37 napig okosóra módban3.

Magas ellenállás

Robusztus sportkonstrukció nagy tartóssággal. nagy, 1,4 hüvelykes kijelző szolár töltéssel és 51 mm-es házzal. Az óra megfelel az amerikai katonai szabványoknak a hőmérséklet-, ütés- és vízállóság tekintetében.

Teljes értékű kettős vezérlés

A teljesen új vezérlési koncepció teljes értékű kettős vezérlést kínál gombokkal és érintőképernyővel, amely egyesíti a két lehetőség előnyeit. Az érintőképernyő gyors be- vagy kikapcsolása, illetve a gombok lezárásának lehetősége magától értetődő.

Premium anyagok és feldolgozás

A phoenix óracsaládot hagyományosan a felhasznált anyagok magas minősége és azok kiváló megmunkálása jellemzi. Az óra igényes környezetben és a mindennapi életben egyaránt használható. A modell titánból vagy DLC-ből készült előlappal egészül ki.

Ikonikus okos GPS óra.
Sokoldalú sport


Vannak előre rögzített tevékenységprofilok futáshoz, kerékpározáshoz, úszáshoz, síeléshez, golfhoz, túrázáshoz, evezéshez, falmászáshoz és még sok máshoz. Minden sport saját sportprofilt használ, külön képernyőbeállításokkal, funkciókkal és fogyasztási móddal.

Sílés és skialpinizmus

Sí- és lesiklás, sőt síalpintás vagy hótalpas futás részletes mérése, értékelése. A stopper automatikus leállítása a felvonón, emelkedő és süllyedő méterek statisztikái és még sok minden más.

A szíjsílés dinamikája

A (külön megvásárolható) HRM-Pro™ pulzusmérővel együtt most lehetőséget kínálunk a sífutás dinamikájának mérésére. A Dynamics részletesebb elemzést nyújt a futási stílusról és az edzésről.

Hullámszörfözés

A hullámszörf kedvelőinek van egy sportprofilunk, amely nemcsak a futások számát, hanem a szörfözés hosszát és sebességét is méri minden egyes hullámon. Kompatibilitás a Surfline Sessions Surf és Surfline4 kamerákkal más opciókkal.

Hegybi kerékpár

Érdekelnek az MTB kerékpározás részletei ? Az óra méri az utazás nehézségét (Grit a) és simaságát (Flow ™), méri az ugrások számát, hosszát, időtartamát és számos egyéb statisztikai adatot, amelyek segítenek a fejlődésben.

Stamina edzés

Az aktivitási profil nagy intenzitású intervallum edzést követ, beleértve az AMRAP-ot, az EMOM-ot, a Tabatát és a házon belüli edzéseket. Állítsa be a sorozatok számát, az edzési/pihenési intervallumokat és egyéb lehetőségeket.

Napi edzési ajánlások

Edzési ajánlások az Ön edzettségi szintjének megfelelően, valamint napi ajánlások futáshoz és lovagláshoz az aktuális edzésterhelésnek és edzési állapotnak megfelelően.

Versenyjelölő funkció

Ez a funkció a futási előzményei és az általános állapota alapján becsült ütemet ad a futni kívánt távolságra. A trendadatok megmutatják az edzés időbeli hatását.

Pacepro functions ™

Az egyedülálló PacePro funkció lehetővé teszi az útvonal magassági profiljának figyelembevételével futó ütemterv készítését. Az ütemterv egy nagyszerű eszköz, amely segít elérni az ütemezett célidőt.

Climbpro funkciók

A ClimbPro funkció részletes információkat és statisztikákat biztosít a tervezett útvonal magassági profiljáról. A funkció különálló emelkedőkre osztja az útvonalat, és mindegyikről részletes valós idejű információkat ad, beleértve a domb tetejéig hátralévő métereket is.

Teljesítési módszerek

Kövesse nyomon a haladó edzési mutatókat, mint például a futásdinamika, a VO2 Max, az akklimatizációs állapot hőmérséklet és magasság szerint, a regenerációs asszisztens, az edzési hatás, a heti és havi edzésterhelés értékelése és még sok más.

Valós idejű stamina funkció

A valós idejű Stamina adatok lehetővé teszik az edzés nyomon követését és szabályozását edzés közben, és segít megelőzni a túlterhelést egy futás vagy kerékpározás elején.

Regenerációs asszisztens

Minden edzés után láthatja, mennyi ideig tart a regenerálódás, mielőtt készen áll a következő kihívást jelentő teljesítményre. Ez a funkció figyelembe veszi az edzés intenzitását és egyéb tényezőket, például a stresszt, a napi aktivitást vagy az alvást.

Fedezzen fel új útvonalakat.
Beépített led lámpa


A Fénix 7X modellek egyedi LED-es zseblámpával rendelkeznek, amely az óraházba van beépítve, nagy teljesítményű, hosszú élettartammal és állítható színnel, fényerővel és világítási móddal. A LED-es zseblámpa az óra praktikus és biztonsági funkciója.

Műholdas bevétel

A modern GPS / GLONASS / Galileo műholdvevő pontosan és megbízhatóan képes rögzíteni az edzéseket és navigációs információkat szolgáltatni még igényesebb környezetben is, korlátozott égbolttal, ahol a régebbi vevők nem lennének elegendőek.

Többszávú gps-vevő

A Phoenix 7 sorozat a Sapphire kiadásban egyedülálló többsávos műholdas vevővel van felszerelve, amely lényegesen nagyobb pontosságot ér el, mint a hagyományos, egyfrekvenciás GPS-vevők. A különbség különösen azokon a helyeken szembetűnő, ahol a műholdjelek visszaverődnek, gyengülnek vagy általában nem hatolnak be.

Magasságmérő, irátű, látásmérő

A terepen történő navigációt ABC érzékelők segítik - magasságmérő (Altimeter) a magasság meghatározásához, barométer (Barometer) az időjárási változások figyeléséhez és egy háromtengelyes iránytű (Compass).

A golf pálya térképei

A CourseView színes térképein több mint 42 000 golfpálya látható a világ minden tájáról. Segítenek a zöld/lyuk távolságának, az akadályok megjelenítésében és a megfelelő ütő kiválasztásában.

Sítérképek skiview ™

Előre telepített SkiView sítérképek, valamint világszerte több mint 2000 sípálya vázlatát, elnevezését és nehézségi besorolását biztosítják. A sportsíprofilokkal együtt ideális órák hegyekhez és sílécekhez.

Topográfiai térképek

Előre telepített Topoaktív térképek a világ minden tájáról, hogy nyomon kövessék felfedezési tevékenységeit. A beépített Wi-Fi segítségével egyszerűen telepíthet és frissíthet térképeket és szoftvereket számítógép nélkül.

Adatok a térképkijelzőn

Tekintse meg a fontos információkat a térképoldalon, és kövesse nyomon az útvonalat, a környező tereptárgyakat és a fontos adatmezőket egyetlen képernyőn anélkül, hogy váltania kellene.

Okos fogyasztásgazdálkodás

Tekintse meg, hogyan befolyásolják a különböző beállítások és érzékelők okosórája akkumulátorának élettartamát. Mindig naprakész becslése van a használt üzemmódra és a háttérvilágítás szintjére vonatkozóan.

Napelem töltése

Akár 28 napos akkumulátor-élettartam okosóra módban, amelyből akár 9 nap a napelemes töltés részesedése3. Alternatív megoldásként akár 89 óra GPS-rögzítési módban, amelyből akár 33 óra a napelemes töltés részesedése5.

Egészségügyi funkciók egész napos monitorozása.
Csuklófigyelés


A pulzusszám változékonysága és a pulzusszám olyan mennyiség, amelyet az óra hátulján található optikai érzékelő mérhet. Az adatokat éjjel-nappal mérik és rögzítik. Nekik köszönhetően az óra fel tudja mérni például a test terhelését.

Pulzusoximéter

A Pulse Ox2 érzékelő méri, hogy szervezete milyen jól veszi fel az oxigént. Ez az érték nemcsak az akklimatizáció vagy az alvásminőség monitorozása során fontos, hanem a virózis esetén is, amely befolyásolhatja a vér oxigénellátásának működését.

Alvás értékelése

Az alvás hosszának és minőségének monitorozása magában foglalja a könnyű és mély alvás fázisainak lebontását, valamint az alvás REM fázisban történő lebontását, valamint az alvás hatását a test feltöltődésére Body Battery, alvási pontszámot vagy javaslatokat annak javítására.

Body battery functions ™

A funkció a szívritmus-eltérésekre, a testterhelésre, az alvás minőségére és egyéb adatokra vonatkozó adatokat használ, és kiszámítja a pihenés vagy regeneráció és az energiafelhasználás egyensúlyát. A Body Battery a testből származó értéket fejezi ki 0 és 100 között.

Légzési frekvencia mérés

Az óra méri és rögzíti a légzésszámot a nap folyamán, az edzést és az alvást. Ezen kívül légzőgyakorlatok állnak rendelkezésre az órában, amelyek segítenek a megfelelő légzésben, vagy szükség esetén megszabadulni a nagy stressztől.

Az egészségügyi funkciók ellenőrzése

Egész napos pulzusmérés a nyugalmi pulzusszám, a pulzusszám változékonyságának, a vér oxigénellátásának, a testterhelésnek, a testenergiának, az akkumulátor hosszának és az alvás minőségének értékelésével, valamint egyéb változókkal, amelyek motivációt jelentenek az életmód megváltoztatásához.

Itváló rendszer felügyelet

Jegyezze fel napi folyadékbevitelét, hogy ne hanyagolja el a hidratálást. Ha beállít egy automatikus célt, az óra becsült folyadékveszteséget is közöl a fizikai aktivitás során, és ennek megfelelően automatikusan beállítja a napi folyadékbeviteli célt.

Értesítés az óra kijelzőjén.

Az órán figyelheti a bejövő hívásokat, e-maileket, sms-eket és egyéb értesítéseket a csatlakoztatott telefonról. Az óra kompatibilis a legtöbb Android és iOS telefonnal.

Stream zene lejátszása

Töltsön le dalokat és lejátszási listákat Spotify-, Deezer- vagy Amazon Music-fiókjából (előfizetés szükséges), és játsszon le zenét órájáról közvetlenül a fejhallgatójára anélkül, hogy magával kellene vinnie telefonját.

Garmin pay kapcsolat nélküli payments ™

A Garmin Pay érintés nélküli fizetés lehetővé teszi hitelkártya-információk hozzáadását az óra memóriájába, és olyan helyeken történő fizetést, amelyek elfogadják az érintés nélküli kártyás fizetést. Itt találja a Garmin Pay fizetést támogató bankok listáját.

Biztonsági és monitoring funkciók

A telefonnal való párosításkor megoszthatja aktuális tartózkodási helyét a névjegyeivel manuálisan vagy automatikusan a kiválasztott szabadtéri tevékenységek során, előre beállított balesetészlelési funkcióval6.

Connect iq ™ platform

A Connect IQ egy olyan platform, amely lehetővé teszi a programozóknak, hogy saját alkalmazásaikkal bővítsék az óra lehetőségeit. Töltse le az egyéni tárcsákat, adjon hozzá adatmezőket, és szerezzen be alkalmazásokat és kiegészítőket a Connect IQ áruházból.Így is ismerheti: Fenix 7 X Sapphire Solar 010 02541 11 15 19 23 27, Fenix7XSapphireSolar010025411115192327, Fenix 7X Sapphire Solar (010 02541 11/15/19/23/27), Fenix7XSapphireSolar010-02541-1115192327, Fenix 7X Sapphire Solar (010-02541-11/15/19/23/ 27)

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.