Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Hasonló tulajdonságokkal rendelkező további termékeink

További Suunto termékek: Suunto Sportóra, sport computer

Termékleírás
Suunto Vyper búváróra Suunto Vyper búváróra - három különböző mérőműszert takar egy komputeren belül. Rendelkezik minden dekompressziós képességgel, ami egy modern búvárkomputertől elvárható, magában hordozva számos kiemelkedő technikai fejlesztési eredményt.

A Suunto Vyper búváróra képes a búvár számára minden információt produkálni, amire csak a merülés közben szüksége lehet. A sűrített levegős és Nitroxos merüléseken kívül használhatjuk csak mélység és idő mérésére az egyéni beállítások minden lehetőségével. A Suunto Vyper búváróra alkalmas, sőt ideális a hivatásos búvárok számára mindennapos használatra, vagy akár technikai merülések kivitelezéséhez is.

Minden fontos információ tárolódik a merülésekkel kapcsolatban a Suunto Vyper búváróra memóriájában és elérhető lesz a búvár számára később is bármikor, ha szeretné őket megtekinteni. Ha a búvárnak szándékában áll a merüléseit összehasonlítani, vagy kielemezni, bármikor letöltheti a memóriában lévő adatokat a Suunto Vyper búváróra -hez kapható speciális adatletöltő kábel segítségével. A búvár a személyi számítógépe monitorán grafikusan tudja ábrázolni a merülései kivitelezését és egyéb fontos adatokat. A grafikusan ábrázolt merülések kielemzése komoly segítséget nyújthat a következő merülések megtervezésénél is a búvár számára.

Akár ismert vizekben merül a búvár, akár az ismeretlen óceánok szépségét szeretné felfedezni, a Suunto Vyper búváróra hozzásegíti a maximális biztonság eléréséhez a víz alatt, úgy, hogy szolgáltat minden fontos információt, mely a felelősségteljes döntések meghozatalához szükséges. A mélység, az idő, és a dekompressziós szintek mérése tájékoztatják a búvárt arról, hogy mennyi időt kell eltöltenie egy adott mélységben, mielőtt tovább emelkedhetne, illetve, hogy ezt milyen sebességgel teheti meg. Ily módon a merülések lebonyolítása a maximális biztonság jegyében történik, kockázatok nélkül.

A Suunto Vyper búvárórát ajánljuk minden olyan búvárnak, aki egy megbízható, fejlett technológiával készült, sokoldalú komputert szeretne használni a biztonságos merüléseihez. Suunto Vyper búváróra tulajdonságai:
  • Sűrített levegő és Nitrox üzemmód
  • Mélységmérő üzemmód
  • Letölthető adatok
  • Széleskörű memória funkció
  • 30 óra merülés tároló memória
  • Suunto RGBM modell
  • Figyelmeztető hangjelzések
  • Háttérvilágítás
  • Könnyen kezelhető nyomógombok
  • Elemcsere akár a felhasználó által is
Garancia 2 év! Suunto Vyper búváróra
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^